Zoekt u een betrouwbare autogarage in Amersfoort Vathorst? Bij Van De Visch Automotive zijn we graag uw mobiliteitspartner. U vindt onze garage bij afslag 8A Amersfoort-Vathorst van de A28. We beschikken over deskundige monteurs en een gecertificeerde keurmeester. Zo kunnen wij niet alleen het onderhoud, maar ook kleine reparaties en de jaarlijkse APK voor u verzorgen.

Al uw auto onderhoud bij één autogarage

Als automotive partner willen we dat u veilig en zonder zorgen de weg op kunt. Hiervoor kunnen wij de jaarlijkse keuring en al het onderhoud voor u uit handen nemen. Laat eventuele kuren snel verhelpen en kom regelmatig langs voor een onderhoudsbeurt. Zo voorkomt u snelle slijtage van de verschillende onderdelen en gaat uw auto langer mee.

Van De Visch Automotive

Onze garage is ontstaan vanuit een grote passie voor auto’s. Het verhelpen van problemen en de vriendelijkheid van onze klanten geeft ons de motivatie net dat stapje verder te gaan. Wij helpen u op een persoonlijke manier en geven u vooraf aan onze werkzaamheden een indicatie van onze kosten. “De beste garage van Vathorst en omstreken.” Met dit gevoel willen wij u weer op pad sturen.

Vragen of afspraak inplannen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor uw auto? Neem dan snel contact op met onze monteur. Stuur ons een WhatsApp-bericht met uw verzoek, of geef ons een belletje.