Is uw auto weer toe aan een APK? Laat de auto APK uitvoeren door onze gecertificeerde keurmeester. Wij bieden je altijd het eerlijke verhaal tegen een laag werkplaats tarief.

Auto APK voor slechts 39,95. De controle van uw auto kunnen wij ook eenvoudig voor u combineren met een kleine of grote beurt. Stuur ons een berichtje of geef ons een belletje, dan plannen we snel een afspraak met u in.

Ieder jaar een APK

Bij auto’s van drie jaar en ouder is het verplicht je auto ieder jaar te laten keuren (bij benzine na 4 jaar). Hierbij wordt de auto gecontroleerd op de minimale veiligheidseisen, dit maakt de APK erg belangrijk. Wij zien uw auto dan ook graag ieder jaar terug.

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn proberen we een eventuele kleine beurt of grote beurt samen met de APK in te plannen. Zo kunnen we uw auto in topconditie houden en heeft u zo min mogelijk ongemak.

Een APK zonder onverwachte kosten

Tijdens de APK controleert onze keurmeester uw auto op alle veiligheidseisen. Eventuele punten die wij tegenkomen koppelen we aan u terug, zo kunt zelf kiezen of u de auto wilt laten repareren en heeft u vooraf een indicatie van de verwachte kosten.

De APK kost 39,95 euro, voor eventuele reparaties krijgt u vooraf een kostenindicatie.

APK inplannen

Maak op tijd een afspraak voor uw APK, dan kunnen wij uw auto tijdig inspecteren en eventueel ook repareren. U kunt uw auto al vanaf 2 maanden voor de vervaldatum van de APK laten keuren. De nieuwe vervaldatum blijft dan hetzelfde. Wij helpen u graag op persoonlijke wijze, bel of WhatsApp voor een afspraak.