Tijdens de warme zomerdagen is de airco een onmisbare luxe in je auto. Een kapotte of lege airco kan dan ook erg vervelend zijn. Onze monteurs hebben dit echter zo verholpen. We vullen uw airco bij en u kunt weer op pad.

Is je airco leeg of kapot? Maak een afspraak. We helpen u graag met het bijvullen of repareren van uw airco systeem.

Een kapotte of lege airco herkennen

Een airco kan leegraken of kapot gaan, hier kom je vaak snel achter. Lege aircosystemen werken niet meer en komt dan warme lucht uit je ventilatiesysteem. Ditzelfde geldt voor een kapotte airco. Daarnaast kan er een vieze lucht uit het systeem komen.

Merkt u dat uw airco niet meer werkt? Kom dan snel langs voor onze airco service. Onze monteur vult de airco voor u bij of repareert deze voor een optimale werking. Al de kosten worden vooraf met u besproken.

Langer genieten van uw airco

De airco is natuurlijk tijdens de warme zomerdagen heel prettig. Met een wat koelere binnentemperatuur kunt u zich wat beter concentreren op het autorijden. Maar ook tijdens de koudere dagen kan de airco super handig zijn. De airco verhelpt de condensvorming op de voorruit. Is er al condens aanwezig, dan heb je dit met de airco zo verholpen.

De vloeistof van het aircosysteem kan in het ventilatiesysteem achterblijven, wat voor schimmels en bacteriën kan zorgen. Schimmels zijn niet alleen slecht voor uw gezondheid, ze kunnen ook de werking van de airco verstoren. We raden u daarom aan de airco uit te zetten voordat u uw bestemming bereikt.

Airco service afspraak

Bij Van De Visch Automotive helpen wij u graag met het bijvullen van uw aircosysteem of bij een eventuele reparatie. Plan via WhatsApp een afspraak in voor de airco service, of geef ons een belletje.