Extra grip in de winter en minder bandenslijtage in de zomer. Dit is het grote voordeel van een periodieke bandenwissel. Laat uw zomer en winterbanden op het juiste moment wisselen, zo staat uw auto altijd op het juiste setje banden.

Is het tijd voor je bandenwissel? Maak dan op tijd een afspraak. Hiermee voorkomt u dat u moet wachten en rijdt u altijd veilig en comfortabel.

Zomerbanden van lente tot herfst

Bij temperaturen boven de 7 graden rijdt je het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn stugger en harder, waardoor je meer grip hebt bij warm weer. Het relatief gladde profiel zorgt dat u zoveel mogelijk contact heeft met de weg, waardoor de remweg korter is.

Winterbanden voor koude dagen

Bij temperaturen onder de 7 graden zijn winterbanden een aanrader. Het relatief zachte en grove profiel houdt meer grip bij sneeuw en ijsvorming. Deze banden zullen bij hogere temperaturen sneller slijten.

Snelle bandenwissel of wielenwissel

Een bandenwissel duurt vrijwel nooit langer dan een uur. Hierbij monteren we de banden en balanceren we de wielen. U kunt er ook voor kiezen om een aparte set wielen te gebruiken. De wielenwissel gaat relatief snel en is vrijwel altijd binnen 30 minuten voor elkaar.

Kosten bandenwissel

Bandenwissel (4x): Vanaf € 49,-
Wielenwissel (4x): Vanaf € 30,-
Nieuwe set banden: op aanvraag