Ervaar onze persoonlijke service en krijg altijd het eerlijke verhaal. Onze garage is ontstaan vanuit een passie voor het vak. Met onze deskundigheid kunnen wij u als automotive partner helpen met alle zorgen voor uw auto(‘s).

APK en onderhoud met vast laag tarief

In onze garage kunt u terecht voor al uw auto onderhoud en de jaarlijkse apk. We helpen onze klanten graag op efficiënte wijze en bieden dan ook de mogelijkheid om de apk met een kleine beurt of grote beurt te combineren.

In onze garage kunt u daarnaast ook terecht voor reparaties, airco service, de periodieke bandenwissel. Voor al onze werkzaamheden hanteren wij een vast laag tarief en bieden wij vooraf een indicatie van de kosten.

Autogarage met een persoonlijke benadering

Wij houden van laagdrempelig contact. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om ons een WhatsAppje te sturen voor een afspraak. Hierbij heeft u direct contact met de eigenaar van de garage.

Van kinds af aan vind ik het leuk om aan auto’s te sleutelen. De keuze om een garage te beginnen was dan ook niet moeilijk. Je krijgt iedere dag weer de kans om je hobby uit te voeren. Een auto is voor veel mensen meer dan een gebruiksvoorwerp, het geeft dan ook voldoening als de mensen hun auto aan mij toevertrouwen. – Eigenaar Gerco van de Visch

Kom in contact

We hopen u graag een keer te ontmoeten in onze garage. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op door ons te bellen of een WhatsApp bericht te sturen.