Vertoont uw auto kuren, of heeft u lakschade? Bij ons kunt u terecht de meest uiteenlopende auto reparaties. Wanneer uw auto kuren vertoont dan is het onverstandig om hier lang mee door te rijden. Dit kan de slijtage van de auto verergeren, met schade tot gevolg.

We raden u daarom aan om onveilige situaties te voorkomen en snel contact op te nemen wanneer uw auto kuren vertoont. Onze monteurs helpen u graag om problemen op te sporen en de reparaties voor u uit te voeren. Maak snel een afspraak.

Autoschade herstellen

Soms kun je merken dat er iets kapot is aan je auto. Met een lege accu zal de auto bijvoorbeeld niet starten en een lekke uitlaat is vaak duidelijk hoorbaar. Daarnaast ontvangen we regelmatig auto’s met een gebroken veer, lakschade, deuken of kapotte spiegels.

Onze monteurs kunnen de kapotte onderdelen voor u vervangen, zodat u weer comfortabel en veilig de weg op rijdt.

Bijgeluiden herstellen

Bijgeluiden komen vaak voor uit mechanische onderdelen die aanlopen of niet goed gemeerd zijn. Hierdoor kunnen deze onderdelen sneller slijten of zelfs schade veroorzaken aan de rest van de auto.

Maakt uw auto bijgeluiden? Kom dan snel langs voor een analyse. Eventuele kapotte onderdelen kunnen we over het algemeen snel vervangen, zodat u snel weer de weg op kunt.

Waarschuwingslampjes oplossen

De waarschuwingslampjes op het dashboard bieden informatie over problemen met de motor en eventuele veiligheidssystemen. Het idee achter de waarschuwingslampjes is hetzelfde als bij een verkeerslicht.

Bij rode lampjes op je dashboard is het zaak de auto zo snel mogelijk op een veilige plek stil te zetten. Bel met onze monteur voor overleg. Doorrijden bij rode waarschuwingslampjes kan grote schade veroorzaken aan de auto.

Bij oranje lampjes kun je het beste ook direct contact opnemen. In overleg met de monteur kunt u (met beperkte snelheid) naar de garage rijden. Oranje waarschuwingslampjes zijn vaak een indicatie dat er een storing in het systeem van uw auto zit of dat er onderhoud nodig is.

Reparatie inplannen

Maak snel een afspraak voor uw reparatie, dan kunnen we u ook tijdig helpen. Hierbij streven we altijd vooraf een duidelijke indicatie te geven van de verwachte kosten.

Onze garage is gevestigd vlakbij de A28 en is eenvoudig te bereiken vanuit Nijkerk, Nijkerkerveen, Vathorst en omgeving. Bel of Whatsapp direct voor een afspraak.